Niet bekend Feiten over downpipe gle63

Wiki Article

Wanneer wij aan uw wagen werken behouden we u up-to-man via whatsapp met foto’s en info waardoor u dan ook meegenomen is in het proces. Daar we tevens liefhebbers zijn vatten we het het aantrekkelijk is om op een hoogte gehouden worden.

Een RVS downpipe heeft geen roetfilter en katalysator. Hierdoor is er minder luchtwrijving en kan de turbo lekkerder lucht afvoeren. Die aanpassingen resulteren in ons effectievere turbo en verdere lucht in een cilinders.

Via de jarenlange ervaring is niks het te gek. Wij mogen de custom downpipe precies vervaardigen zoals u het wilt. Ook zijn veel aangaande onze downpipe op maat op de vermogensbank geweest en hiermee we weten welke prestaties daar te verwachten bestaan.

Tuners zijn dol op dit onmiskenbare diepe klank, dat deze voortbrengt. Het is echter ook niet dit enige voordelig het je krijgt, als jouw dit gebruikelijke uitlaatelement vervangt door een downpipe.

Een catless downpipe verbetert de turborespons en levert meer vermogen en koppel door een katalysator en dit roetfilter te verminderen. Waarschuwingsmeldingen mogen geraken opgelost betreffende een Lambda Cheater of via chiptuning, vaak gebruikt bij Stage 2 chiptuning.

You can also DM us here if that's more convenient for you since wij are highly active on social media. Email: [email protected]

Wij hebben zoveel vertrouwen in de middelen dat wij standaard 5 jaar garantie verlenen op weet het laswerk

Wij mogen bijvoorbeeld uw Prime Video Watch-historie benutten wegens dit personaliseren met een advertenties die we u in de Stores ofwel op Fire TV laten opmaken. Wij mogen tevens persoonlijke gegevens gebruiken die we van derden onthalen (bijvoorbeeld demografische info).

Meld je met voor de nieuwsbrief Blijf op de hoogte over het laatste autonieuws en -adviezen om de auto in topconditie te behouden met onze nieuwsbrieven. Schrijf u dan ook vandaag alsnog in en ontvang veelvuldig updates en advies over ons team over experts.

Wel houden wij het aan een verkoopprijs die wij betreffende u dan ook hebben afgesproken. Dit betekent het de prijs welke we gegeven beschikken over ook niet onverwachts hoger zal geraken. Zodra u dan ook de wensen betreffende het besproken here heeft krijgt u dan ook ons offerte.

Mits jouw kiest voor een zogenoemde decat downpipe, dan kan dit benodigd zijn teneinde verdere aanpassingen te vervaardigen. Bijvoorbeeld dit uitschrijven over lambdasondes of herprogrammeren met een ECU ofwel het motormanagement. Het belemmerd problemen bij de copyright ofwel ons foutmelding op je dashboard.

De downpipe zit tussen de turbo en een rest over het uitlaatsysteem. Een downpipe heeft veel kracht op de prestaties betreffende een turbo. Door de weerstand na een turbo te verminderen, mag de turbo sneller opspoelen en meer uitlaatgassen afvoeren.

Ons geoptimaliseerde downpipe heeft ons vollere diameter en een vorm welke de doorstroming bevordert, meestal betreffende minder bochten en kronkels. De snellere afvoer over uitlaatgassen zorgt vanwege:

Een downpipe kan zijn erg cruciaal voor het verhogen over het vermogen met uw auto. Daar wij de downpipe’s custom vervaardigen, behoren wij deze aan de wensen aan. Met een downpipe op maat beseft u precies hetgeen u krijgt.

Report this wiki page